Noordermaansknoop in de Leeuw: volg je eigen hart!

Door Frank van Herwijnen

Je hebt Noordermaansknoop in Leeuw als je geboren bent tussen:

23 april 1924 – 26 oktober 1925
21 november 1942 – 11 mei 1944
11 juni 1961 – 23 december 1962
13 januari 1980 – 24 september 1981
20 oktober 1998 – 09 april 2000

De Noordermaansknoop is één van de belangrijkste punten in je geboortehoroscoop. Het geeft de richting van je levensweg aan en waar je staat in je ontwikkelingsproces. Het teken waarin jouw Noordermaansknoop staat, geeft veel informatie over de kwaliteiten die je aan het ontwikkelen bent. Ben je geboren met Noordermaansknoop in het teken Leeuw dan ga je dit leven leren dat het gaat om jouw individualiteit en creativiteit. Je gaat ontdekken dat je, ongeacht de opinies van de mensen om je heen, jouw eigen hart moet volgen en zoveel mogelijk moet profiteren van de kansen die het leven je biedt.
Het is zaak dat je niet langer aan de zijlijn blijft staan en dagdromend alles aan je voorbij laat gaan. Het is nu tijd om je passies te ontdekken en er zonder reserves voluit voor te gaan. Maak je los van de verwachtingen die anderen van je hebben en probeer niet ergens bij te horen: jij behoort alleen aan jezelf toe!
Al doende leert men, en dat geldt zeker voor de geborenen met Noordermaansknoop in de Leeuw. Je hoeft niet alles van te voren te weten en te kunnen. Het is belangrijk dat je je mee laat slepen in je eigen creatieve proces en je daar voor de volle honderd procent aan overgeeft. Laat je ook niet afleiden door alle mogelijkheden die het leven biedt, maar blijf gefocust op datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Door je dromen waar te maken, creëer je een mooiere, betere wereld!

Geboren met Noordermaansknoop in Leeuw moet je een hoop onzekerheden overwinnen. Je hebt het gevoel er niet helemaal bij te horen en je bent geneigd je aan te passen aan de omstandigheden. Je laat je volledig beïnvloeden door de emoties van de mensen om je heen, je voelt aan wat anderen willen en verwachten. Je bent geneigd met de flow van anderen mee te gaan. Maar de cruciale vraag is: wat wil je zelf? Je accommoderen aan de wensen en gevoelens van anderen maakt jou NIET gelukkig! Door je te verbinden met je creatieve of sportieve talenten krijg je de positieve bevestiging en de erkenning waar je naar verlangt. Durf jezelf te laten zien en maak jezelf én de wereld om je heen gelukkiger.

Prinses Diana, geboren op 1 juli 1961 om 19:45u te Sandringham, is geboren met de Noordermaansknoop in het teken Leeuw. Prinses Diana was de eerste vrouw van Prins Charles en de moeder van William en Harry. De geboorte van Diana was al meteen omgeven door teleurstelling en miskenning. Zij was de derde dochter van Edward-John Spencer, Lord Althrop. Hij had al twee dochters en had gehoopt op een mannelijke erfopvolger.
Diana groeide op als een onopvallend meisje met weinig bijzondere talenten. Alleen in zwemmen blonk ze uit. Op school was ze een zwakke leerling en ze haalde haar examens niet.
De weinig uitgesproken en verlegen Diana leek een uitstekende huwelijkskandidaat voor de Engelse troonopvolger, Prins Charles. Diana kwam uit een oud adelijk geslacht en leek zeer plooibaar zodat ze zich goed zou kunnen aanpassen aan de protocollen en wensen van de Koninklijke familie. De eerste jaren van haar huwelijk deed ze, onder druk van haar omgeving, ook keurig wat er van haar werd verwacht. Ze baarde een troonopvolger, William, en een reserve troonopvolger, Harry, en speelde in het openbaar de rol van volgzame vrouw en moeder. Dit wordt aangegeven door haar Zuidermaansknoop in de het “go with the flow” teken Waterman die in haar horoscoop samen staat met de Maan. (De Zuidermaansknoop ligt in elke geboortehoroscoop recht tegenover de Noordermaansknoop.) Maar het huwelijk met Charles was van meet af aan zeer problematisch en een paar jaar na de geboorte van Harry, rond haar 26ste, zorgden factoren in haar horoscoop ervoor dat zij ging kiezen voor haarzelf en haar eigen passies. Ze kreeg een liefdesrelatie met haar paardrijdleraar, James Hewitt. Ze trad meer zelfstandig naar buiten en zette zich zeer zichtbaar in voor haar goede doelen. Met haar gevoel voor stijl en elegantie groeide ze uit tot een mode icoon en was zij niet weg te slaan van de voorpagina’s van de Britse tabloids. Door het volgen van haar hart groeide Diana uit tot het meest populaire lid van het Engelse koningshuis. Na haar echtscheiding van Charles en haar troonsafstand zei Diana hier zelf over: “I’d like to be a queen of people’s hearts”

diana

Advertentie

Over frankvanherwijnen

Drs. Frank van Herwijnen is Fysisch Chemicus en is de grondlegger van de Quantum Astrologie™. Sinds 25 jaar onderzoekt en verbindt hij verschillende stromingen in de astrologie en heeft zo een geheel nieuwe ziens- en werkwijze ontwikkeld. Quantum Astrologie™ geeft inzicht in de blauwdruk van je leven en ontvouwt een voor jouw unieke ontwikkelingsweg.

Geplaatst op maart 15, 2014, in Noordelijke Maansknopen, Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: