OVER MIJ

Drs. Frank van Herwijnen is Fysisch Chemicus en is de grondlegger van de Quantum Astrologie™. Sinds 25 jaar onderzoekt en verbindt hij verschillende stromingen in de astrologie en heeft zo een geheel nieuwe ziens- en werkwijze ontwikkeld. Quantum Astrologie™ ontvouwt de blauwdruk van je leven en geeft zo inzicht in de totaliteit van je levenspad.

Email: frank@quantumastrologie.nl

Advertentie
 1. Cecile van Reede

  Hallo Frank,
  Vandaag kreeg ik in de jaarbeurs een prachtige reading van je. Morgen beeindig ik mijn relatie van 23 jaar. En dit was voor mij het kado van jou dat ik op de goede weg zit en tevens een bevestiging van mijn besluit. Geboortedatum 3-8-65 om 21.55.Dank je wel.
  Groeten Cecile van Reede

 2. Beste Frank,

  Mijn naam is Mandy Wortel en heb net een onwijs inspirerend gesprek gehad met een hele dierbare vriendin Carolien. Zij heeft via Liesbeth van Dijk in contact met je geweest.

  Ik heb al heel lang het gevoel dat ik een bepaalde roeping heb, waarin ik veel patronen herken uit mn leven nu. Nu kreeg Carolien zojuist de impuls met je naam. En ben daardoor heel erg nieuwsgierig geraakt naar hoe dit zich terug herleid in mn vorige levens en hoop wellicht via jou meer inzicht te krijgen.

  Het is wellicht een dwaalspoor wat ik nu op wandel, maar moest een mail sturen met de vraag of je mij hier eventueel bij zou kunnen helpen en hoe dit er uit zou kunnen zien.

  Ik zie heel erg uit naar een bericht terug.

  Heel veel licht en liefde je kant op in t nieuwe jaar.

  Liefs,

  Mandy

 3. Ik zou graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikels/blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: